160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında zehirlenme iddiası: Köpek ve yavruları telef oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında zehirlenme iddiası: Köpek ve yavruları telef oldu
Abone ol
Yavrulardan 4'ü ölü Bulunurken, Hayatta Kalan Tek Yavru Köpeğin Ise ölen Annesinin Sütünü Emmeye Devam Ettiği Görüntüler Yürekleri Sızlattı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir köpek ve 4 yavrusu, iddiaya göre zehirlendi. Boş bir arazide yedikleri tavuktan zehirlendikleri öne sürülen yavrulardan 4’ü ölü bulunurken, hayatta kalan tek yavru köpeğin ise ölen annesinin sütünü emmeye devam ettiği görüntüler yürekleri sızlattı.

Olay, 15 Kasım Perşembe günü Efeler ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede bulunan mezarlık yanındaki boş bir arazide 5 yavru dünyaya getiren köpek, yavrularıyla birlikte kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zehirlendi. Arazi içerisinde yavru köpeklerden 4’ü ölü halde bulunurken, sağ kalan bir yavrunun ise ölen annesinin sütünü emmeye çalıştığı görüntüler yürekleri sızlattı.

Vatandaşlar, zehirlenme iddialarına tepki gösterdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: “Artık çocuklar ölmesin, hastaneler bombalanmasın”Önceki Haber

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: “Artı...

Kayserispor ile Sivasspor hazırlık maçında yenişemediSonraki Haber

Kayserispor ile Sivasspor hazırlık maçın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar