160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında, sağlıksız şartlarda taşınan 300 kilo et yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında, sağlıksız şartlarda taşınan 300 kilo et yakalandı
Abone ol
Aydın (iha) – Aydın’ın Efeler Ilçesinde Sevk Irsaliyesi Olmayan Ve Sağlıksız Koşullarda Taşınan 300 Kilo Büyükbaş Hayvan Eti Ele Geçirildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde sevk irsaliyesi olmayan ve sağlıksız şartlarda taşınan 300 kilo büyükbaş hayvan eti ele geçirildi.

Olay, Efeler ilçesi Serçeköy jandarma yol kontrol noktasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir araç şüphe üzerine durduruldu. Yapılan kontrollerde araçta sevk irsaliyesi bulunmadan ve sağlıksız bir şekilde taşınan yaklaşık 300 kilogram kesilmiş büyükbaş hayvan eti ele geçirildi. Ele geçirilen etler işlem yapılmak üzere Efeler İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Konu ile ilgili inceleme devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afrikalı heyetten MÜSİAD Kayseriye ziyaretÖnceki Haber

Afrikalı heyetten MÜSİAD Kayseriye ziyar...

Ruhsatsız işyerine baskın: 1 gözaltıSonraki Haber

Ruhsatsız işyerine baskın: 1 gözaltı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar