29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3795
EURO35.0698
ALTIN2324.4

Aydında okuma etkinliği gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında okuma etkinliği gerçekleştirildi
Abone ol
KÜTÜPHANE HAFTASI DOLAYISIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN FARKINDALIK ETKİNLİĞİNDE AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH OKUMUŞ, ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KİTAP OKUDU.

Kütüphane Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen farkındalık etkinliğinde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, öğrencilerle birlikte kitap okudu.



Aydın’da Kütüphane Haftası dolayısıyla bir araya gelen öğrenciler “Aydın içi okuma vakti” sloganıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un da katıldığı etkinlikte, ufkun açılmasındaki en önemli unsurun kitap olduğu vurgusu yapıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin sınıflarına konuk olan Müdür Okumuş, kütüphanelerin ve kitapların önemine dikkat çekerek tüm öğrencilere kitap hediye etti.


Konu ile ilgili Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Kütüphane Haftası Etkinlikleri çerçevesinde ilimiz genelinde düzenlenen ‘Okuma Etkinliği’ üçüncü ders saatinde gerçekleştirildi. ‘Aydın İçin Okuma Vakti’ diyerek çıktığımız yolda, ilimizdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumları etkinliğimize katılım sağladı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Okumuş ise Söke Sazlıköy Hilmi Fırat İlkokulu öğrencilerinin derslerine konuk oldu. 3. ders saati başlamadan evvel sınıfları gezerek öğrencilerle görüşen Okumuş, Kütüphane Haftası içerisinde olduğumuzun ve kütüphanelerin, kitapların ufkumuzu açmadaki öneminin vurgusunu yaparak tüm öğrencilere kitap hediye etti. 3. ders saatinin başlamasıyla öğrencilerimizin dersine konuk olarak tüm sınıflarla birlikte okuma etkinliği gerçekleştirildi. Okuma saatinin ardından okulda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz, okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okumuş, okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak Sazlıköy Hilmi Fırat İlkokulu ailesine çalışmalarında başarılar diledi” ifadeleri yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Belediyespor Gerçekdeni tebrik ettiÖnceki Haber

Nazilli Belediyespor Gerçekdeni tebrik e...

Başkan Murat Köseden pazar esnafına Ramazan ziyaretiSonraki Haber

Başkan Murat Köseden pazar esnafına Rama...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar