160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydında ilk pamuk hasadı Sökenin Doğanbey Mahallesinde yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında ilk pamuk hasadı Sökenin Doğanbey Mahallesinde yapıldı
Abone ol
Gelenek Yine Bozulmadı; Ilk Pamuk Hasadı Söke'nin Doğanbey Mahallesi'nden

Türkiye’de yeni sezonun ilk pamuk hasadında yine gelenek bozulmadı. Geçen yıl 2 Ağustos’ta Türkiye’nin ilk pamuk hasadını gerçekleştiren Söke’nin Doğanbey Mahallesi üreticilerinden Ali Karasu bu yıl da hasadını bir gün arayla 3 Ağustos’ta yaptı.

Pamukta ilk hasat sevinci Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Doğanbey Mahallesi’nde yaşandı. Üretici Ali Karasu’nun pamuk hasat sevincine Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ile odanın yönetim kurulu ve meclis üyeleri de ortak oldu. Sezonun ilk pamuğu sembolik fiyatla alındı.

Türkiye’nin pamuk ambarı Söke Ovası’nda pamukta hasat sezonu yaklaşırken, Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, yeni sezonun tüm üreticilere hayırlı olmasını diledi. Üretici Ali Karasu, ilk pamuk hasadının yine kendilerine nasip olmasından dolayı duyduklarını memnuniyeti dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yalovada demir bahçe kapısına sıkışan kirpi kurtarıldı Önceki Haber

Yalovada demir bahçe kapısına sıkışan ki...

Gercüşte iki ayrı kazada 5 kişi yaralandı Sonraki Haber

Gercüşte iki ayrı kazada 5 kişi yaraland...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar