160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında engelli bireylerin sorunları masaya yatırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında engelli bireylerin sorunları masaya yatırıldı
Abone ol
Aydın (iha) - Aydın Nüfusuna Oranı Yüzde 3.4 Olan Yaklaşık 39 Bin Engelli Bireyin Hayatı Kolaylaştırmak Amacıyla Aydın Il Engelliler Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Aydın nüfusuna oranı yüzde 3.4 olan yaklaşık 39 bin engelli bireyin hayatı kolaylaştırmak amacıyla Aydın İl Engelliler Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırabilmek amacıyla gerçekleştirilen İl Engelliler Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Meral Uçar başkanlığında gerçekleştirildi. İlgili kamu kurum, STK ve dernek yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda engellilere yönelik hizmetler anlatıldı. Aydın’da yaşayan tüm engelli vatandaşların toplumsal fırsatlardan eşit şekilde faydalanmasını sağlamak, engelli ailelerinin gündelik yaşantılarını kolaylaştırmak ve mevcut sıkıntıların çözümlenmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda STK ve dernek yöneticilerinin talep ve çözüm önerileri de görüşüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli baraj gölünü temizlediÖnceki Haber

Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli baraj...

New York Tribeca Film Festivaline Türk sinemacılar damga vuracakSonraki Haber

New York Tribeca Film Festivaline Türk s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar