160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum projesi etkinlikleri devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum projesi etkinlikleri devam ediyor
Abone ol
AYDIN'DA ‘BALIK YİYORUM SAĞLIKLI BÜYÜYORUM PROJESİ' ÇERVESİNDE SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU’NDAKİ ÇOCUKLARA BALIK-EKMEK İKRAM EDİLDİ.

Aydın’da ‘Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ projesi çerçevesinde Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklara balık-ekmek ikram edildi.



Tarım ve Orman Bakanlığı talimatları çerçevesinde; çocukların balıkla buluşmasını sağlamak, balık tüketimi konusunda farkındalık oluşturmak, sağlıklı beslenmede önemli rolü olan balığı çocuklara sevdirmek, haftada en az iki gün balık tüketmeye teşvik etmek, ülke ekonomisine, üretime ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen ’Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ projesi sürüyor. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesindeki Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü öncülüğünde, ‘Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ projesi çerçevesinde Efeler ilçesindeki Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nda da etkinlik düzenlendi. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklar için düzenlenen etkinliğe Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Edip Yağan, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Metin Çolak ve kurum personelleri katıldı. Etkinlikte çocuklara balık-ekmek ikram edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köyceğizde iyilik koşusu sunumu yapıldıÖnceki Haber

Köyceğizde iyilik koşusu sunumu yapıldı

Başkan Demirden Aziz Sancara TEKNOFEST davetiSonraki Haber

Başkan Demirden Aziz Sancara TEKNOFEST d...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar