160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında 4-6 yaş öğrencileri Kurana geçmenin sevincini yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında 4-6 yaş öğrencileri Kurana geçmenin sevincini yaşadı
Abone ol
2022-2023 Eğitim öğretim Yılı'nda Umurlu Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda öğretim Gören Minik öğrenciler Için Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Programı Düzenlendi.

Aydın’da 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı çerçevesinde Umurlu Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda öğretim gören minik öğrenciler için Kur’an-ı Kerim’i okumaya geçiş programı düzenlendi.

Programda konuşan Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, “İlimizde 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Allah öğrencilerimizin de kurslarımızın da sayısını artırsın. Güzel ahlakın kitabı olan Kur’an-ı Kerim ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarınızı tanıştırdığınız için Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenci velileri olarak hepinizi gönülden kutluyorum" dedi.

Umurlu Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursunda gerçekleşen programa; İl Müftüsü Hasan Güneş, İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, İl Vaizi Ş. Gülseren Aydın, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program, miniklere çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tunceli Valiliğinden sürü sahipleri ve arıcılara duyuruÖnceki Haber

Tunceli Valiliğinden sürü sahipleri ve a...

Açık alanda yeni eserlerin de eklendiği DPÜ Müzesi düzenlenen törenle hizmete sunulduSonraki Haber

Açık alanda yeni eserlerin de eklendiği...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar