160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydın yarım asırlık terzisini kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın yarım asırlık terzisini kaybetti
Abone ol
Aydın Terziler Ve Konfeksiyoncular Odası Yönetim Kurulu üyesi Olan Ve Efeler Ilçesinde Yaklaşık Yarım Asırdır Terzilik Yapan Turhan Eser (63) Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti.

Aydın Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Efeler ilçesinde yaklaşık yarım asırdır terzilik yapan Turhan Eser (63) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Aydınlılara yaklaşık yarım asırdan bu yana hizmet veren terzi Turhan Eser yaşadığı kronik rahatsızlık dolayısıyla geçtiğimiz günlerde Aydın Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede yapılan tetkiklerinde korona virüs testi pozitif çıkan ve KOAH hastası olduğu bilgisine ulaşılan Eser, tedavi altına alındı. Geçtiğimiz günlerde durumu ağırlaşarak yoğun bakım ünitesine kaldırılan Eser, 1 haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Aydın’ın eski milletvekillerinden Muhammet Polat’ın eniştesi ve İhlas Haber Ajansı Aydın Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Uğur Eser’in de amcası olan Turan Eser’in vefat haberi, meslek camiasını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

2 çocuk babası olan Eser’in Efeler Ramazan Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kalfaköy Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Akbıyıkın eşi huzurevi sakinlerinin yeni yıl etkinliğine katıldıÖnceki Haber

Vali Akbıyıkın eşi huzurevi sakinlerinin...

Hasarlı binayı yıkarken sağlam binaya zarar verdilerSonraki Haber

Hasarlı binayı yıkarken sağlam binaya za...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar