160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydın dağları sonbahara kucak açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın dağları sonbahara kucak açtı
Abone ol
Türkiye'nin ılıman Iklimine Sahip Illerin Başında Gelen Aydın Dağları Sonbaharla Birlikte Sarı Tonlarına Bürünürken, Paşa Yaylası'nda Sonbaharla Birlikte Renk Cümbüşü Yaşandı.

Türkiye’nin ılıman iklimine sahip illerin başında gelen Aydın dağları sonbaharla birlikte sarı tonlarına bürünürken, Paşa Yaylası’nda sonbaharla birlikte renk cümbüşü yaşandı.

Aydın dağlarında asırlık ağaçlar ve ormanların oluşturduğu manzara sonbaharla birlikte seyrine doyulmayan görüntüler oluşturdu. Sonbaharın gelmesiyle birlikte ağaçların renk değişimi ve doğanın tüm tonları fotoğraf karelerine yansıdı. Aydın merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan kızılçam, karaçam ve ardıç ağaçlarına ev sahipliği yapan Paşa Yaylası da sonbahardan nasibini aldı. Yaylada ağaçlar yeşilden sarıya dönerken, sonbahar çiçekleri de kendini gösterdi. Yaprak döken ve sararan ağaçların manzarasını kaçırmak istemeyen vatandaşlar ise yaylayı ziyaret ederek, sonbaharın keyfini çıkardı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Söğütspor kendi evinde mağlup oldu Önceki Haber

Söğütspor kendi evinde mağlup oldu

Et ve et ürünlerinin kalbi Kayseride attı Sonraki Haber

Et ve et ürünlerinin kalbi Kayseride att...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar