160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydın Büyükşehir Belediyesinden 35 branşta yaz kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Büyükşehir Belediyesinden 35 branşta yaz kursu
Abone ol
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz Kursları, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Binlerce Genci Sanat, Spor Ve Eğitici Kurslarla Buluşturmaya Devam Ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaz kursları, her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce genci sanat, spor ve eğitici kurslarla buluşturmaya devam ediyor. Futboldan basketbola, yüzmeden baleye, masa tenisinden boksa kadar 17 ilçede 35 farklı branşta verilen yaz kurslarında, çocuklar tatillerini verimli bir şekilde geçirirken, aynı zamanda yeni becerilerde kazanıyor.

Gençlerin ve çocukların ilgi duydukları branşlarda yeteneklerini gün yüzüne çıkarmaları ve kendilerini geliştirmeleri için açılan kurslar, kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da imkan sunuyor. Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri, kendilerini geliştirmeleri için bugüne kadar sayısız proje hayata geçirdiklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çocukların, gençlerin eğitimlerinin yanında sporla, güzel sanatlarla da ilgilenmeleri kişisel gelişimlerine çok önemli katkılar sağlıyor. Belediyemizin uzman eğitmenleri tarafından verilen kurslar sayesinde çocuklar ayrıca yeni arkadaşlıklar edinip, sosyalleşiyorlar. Bizlerde onlar için yeni projeler üretmeye, keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlayacak faaliyetler düzenlemeye devam ediyoruz” dedi.

35 farklı branş

17 ilçede 35 farklı branşta verilen Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri yaz kursları ise şöyle;

Gitar, resim, satranç, masa tenisi, jimnastik, akıl oyunu, halkoyunu, İngilizce, sanatsal tasarım, bağlama, keman, model uçak, deney kulübü, drama, origami, salsa, bale, takı tasarımı, mental aritmetik, değerler eğitimi, okuma kulübü, modern dans, yüzme, voleybol, futbol, basketbol, judo, okçuluk, boks, bilim deney evi kampı, pilates, zumba, vals, koro, alevde cam işleme. Ayrıca birçok kursun yetişkin branşlarında da hizmet veriliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çavuşoğlu Milli Takıma seçilen sporcularla buluştuÖnceki Haber

Başkan Çavuşoğlu Milli Takıma seçilen sp...

Alanyada 5 safari aracına cezai işlem uygulandıSonraki Haber

Alanyada 5 safari aracına cezai işlem uy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar