160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aybaba, Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aybaba, Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ı ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye'nin efsane futbolcularından Samet Aybaba, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ı ziyaret etti.

Osmaniye'nin efsane futbolcularından Samet Aybaba, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ı ziyaret etti. Beşiktaş JK Futbol Şube Sorumlusu Aybaba, ziyarette Albak ile Osmaniye'de futbolun gelişimi ve gençlerin sporla buluşması konularında görüştü.

Aybaba, ziyarette yaptığı açıklamada, Osmaniye'nin futbola önemli isimler kazandıran bir şehir olduğunu belirterek, "Osmaniye'de futbolun gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.

Gençlerimizin sporla buluşması için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

Albak ise Aybaba'ya ziyareti için teşekkür ederek, "Osmaniye'de futbolun gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazırız.

Gençlerimizin sporla buluşması için birlikte çalışmamız gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altın yılın son günlerinde rekor seviyelerde Önceki Haber

Altın yılın son günlerinde rekor seviyel...

Anne babasının izinden gitti, doktor oldu Sonraki Haber

Anne babasının izinden gitti, doktor old...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar