160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ATV tutkunu Turan dede motoruna gözü gibi bakıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATV tutkunu Turan dede motoruna gözü gibi bakıyor
Abone ol
Atv Tutkunu Turan Dede Motoruna Gözü Gibi Bakıyor

Erzincan’ın Tercan ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Turan Aydemir adeta gençlere taş çıkarırken yaşadığı köyde 11 yıldır her yere ATV motoruyla gidip geliyor.

Turan Aydemir, yıllardır motorla her yere gittiğini söyleyerek 87 yaşında olmasına rağmen bu dinçlikte olmasını sağlıklı beslenmesine bağladı.

ATV motoruna gözü gibi baktığını, her gün binmeden önce bezle sildiğini anlatan Aydemir, sözlerine şöyle devam etti:

"11 senedir motor kullanıyorum. Uzun yıllar Avrupa’da çalıştım, emekli oldum. Türkiye’de memleketime geldim. Tarla ve bahçemi ektim. Aldığım bu motor bana istediğim her yere gitmek için çok iyi yaradı. Onun için aldım ben bunu. Şimdi çok rahatım. Her gün köyden ilçeye gidip geliyorum. Motorumu seviyorum, motorum canım benim. Benim elim ayağım. Motorla köyde de geziyorum çünkü o olmasa ben evde oturur kalırım. Sabah kalktığımda motoru silerim, doğru işlerimi görmeye giderim sonra tarlaya giderim. Gözüm gibi bakıyorum”

Aydemir, motosiklet tutkunu gençleri uyararak, "Bu motorlar çok sert. Gençlerin hakikatten bunları kullanması müşkül. Çok sert motor olduğu için çok ağır gitmem lazım. Havaların soğuması ile motoru plastik su borularını kullanarak korumalık yaptım şimdi soğuktan etkilenmeden istediğim yere gidip geliyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşta mısır hasadı sona erdi Önceki Haber

Kahramanmaraşta mısır hasadı sona erdi

Aydında 69 öğrenci “trafik dedektifi” oldu Sonraki Haber

Aydında 69 öğrenci “trafik dedektifi” ol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar