160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Atletizmde altın madalya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atletizmde altın madalya geldi
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ ATLETİZM SPORCUSU ALİ TURAN, BU YIL 14’NCÜSÜ DÜZENLENEN İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU’NDA BİRİNCİ OLARAK ALTIN MADALYAYA UZANDI.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm Sporcusu Ali Turan, bu yıl 14’ncüsü düzenlenen İsmail Akçay Yol Koşusu’nda birinci olarak altın madalyaya uzandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Atletizm sporcusu Ali Turan, 60-65 yaş grubunda katıldığı İsmail Akçay Yol Koşusu’nda birinci oldu. Balıkesir’de düzenlenen yarışların bu yıl 14’ncüsü gerçekleştirilirken, turnuvaya uluslararası alandan da birçok sporcu katıldı. Toplamda 500 sporcunun katıldığı yarışlarda büyük bir mücadele veren sporcumuz, nefes kesen yarışların ardından altın madalyaya uzandı.


Yarışların ardından konuşan Turan, önemli olan kulübün başarısı diyerek, “Bizler çıktığımız tüm yarışlarda elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sergiliyoruz. Elbette kazandığımız başarılar bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Ancak burada daha önemli olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübümüzün ve şehrimizin başarısıdır. Burada kazandığım birinciliği kulübümüze ve şehrimize armağan ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TDP İzmir İl Başkanı ve 12 ilçe başkanı istifa ettiÖnceki Haber

TDP İzmir İl Başkanı ve 12 ilçe başkanı...

Boluda 2 katlı ahşap ev yangında kullanılamaz hale geldiSonraki Haber

Boluda 2 katlı ahşap ev yangında kullanı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar