160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Atık pil toplama kampanyasında Çiğli rüzgarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atık pil toplama kampanyasında Çiğli rüzgarı
Abone ol
ÇİĞLİ BELEDİYESİ, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 25. ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA İZMİR GENELİNDE EN FAZLA ATIK PİL TOPLAYAN İKİNCİ İLÇE BELEDİYESİ OLDU.

Çiğli Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Atık Pil Toplama Kampanyasında İzmir genelinde en fazla atık pil toplayan ikinci ilçe belediyesi oldu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, “Daha Yeşil Bir Dünya için Atık Pilleri Topluyoruz” sloganıyla başlatılan 25. Atık Pil Toplama Kampanyası büyük bir katılımla tamamlandı.


Çiğli Belediyesi, topladığı 5 ton 191 kilogram atık pil ile ilçe belediyeleri kategorisinde ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinin birincileri de, Çiğli ilçesinden kampanyaya katılan gönüllüler oldu. İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen ödül töreninde Çiğli Belediyesinin ödülünü Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şerafettin Taşdemir aldı.



Başkan Gümrükçü: “Mücadelemiz sürüyor”


Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çevre kirliliğiyle mücadele konusunda yerel yönetimlere önemli sorumluluklar düşüyor. Çiğli Belediyesi olarak, tüm hizmetlerimizi çevre ve doğa dostu anlayışla hayata geçiriyoruz; ayrıca toplumumuzun çevre kirliliğiyle mücadele çalışmalarına katılımını teşvik etmek için etkinlikler düzenliyoruz. Büyükşehir belediyemizin düzenlediği atık pil toplama kampanyasında İzmir’de en fazla atık pil toplayan ikinci ilçe belediyesi olduk. Çevremizi ve doğal değerlerimizin korumak adına mücadelemizi aynı kararlılıkla devam ettireceğiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, LGS tercihleri öncesinde rehber öğretmenlerle bir araya geldiÖnceki Haber

İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, LGS t...

“Burun estetiği yapacak hekim 3 tekniğe de hakim olmalı”Sonraki Haber

“Burun estetiği yapacak hekim 3 tekniğe...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar