160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Atatürk Silüetleri sergisi Didimlilerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk Silüetleri sergisi Didimlilerle buluştu
Abone ol
SANATÇI ÜNAL GÖK TARAFINDAN HAZIRLANAN 'ATATÜRK SİLÜETLERİ' SERGİSİ, DİDİM BELEDİYESİ ALTINKUM EK HİZMET BİNASI'NDA AÇILDI.

Sanatçı Ünal Gök tarafından hazırlanan ’Atatürk Silüetleri’ sergisi, Didim Belediyesi Altınkum Ek Hizmet Binası’nda açıldı.



Didim Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Didim’de yaşayan Sanatçı Ünal Gök tarafından hazırlanan ’Atatürk Silüetleri’ sergisi, Didim Belediyesi Altınkum Ek Hizmet Binası’nda açıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar ortaya çıkan tüm silüetlerinin kabartma tarzıyla işlendiği eserleri içeren sergi, yerli ve yabancı turistler ile Didimli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Sergi, 25 Mart Pazartesi günü 17.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERÜ şehit ailelerini iftarda buluşturduÖnceki Haber

ERÜ şehit ailelerini iftarda buluşturdu

Ortalarına aldıkları yavruları korumak için durdukları şekil şaşkına çeviriyorSonraki Haber

Ortalarına aldıkları yavruları korumak i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar