160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aşık Mahzuni Şerifin adı müzik sınıfında yaşayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aşık Mahzuni  Şerifin adı müzik sınıfında yaşayacak
Abone ol
NEVŞEHİR’İN GÜLŞEHİR İLÇESİNDE BULUNAN ŞEHİT HAMİDİYE SİBEL ÇETİNKAYA ANADOLU LİSESİNDE OLUŞTURULAN AŞIK MAHZUNİ ŞERİF MÜZİK SINIFININ AÇILDI.

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulunan Şehit Hamidiye Sibel Çetinkaya Anadolu lisesinde oluşturulan Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı.


Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı’nın açılışını yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, okulda eğitim gören öğrenciler tarafından sunulan mini müzik konserini de dinledi. Nevşehir’deki birçok okullarda bu tür etkinliklerin yapılabilmesi için müzik sınıflarının oluşturulduğunun söyleyen Vali Becel, “Özellikle müzik ve resim gibi birçok konuda yetenekli öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmeleri için okullarımızda bu tür sınıflara önem veriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Şehit Hamidiye Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi Aşık Mahzuni Şerif Müzik sınıfının öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dr. Şahin: “Diyabetle mücadele için yürüyün” Önceki Haber

Dr. Şahin: “Diyabetle mücadele için yürü...

Kastamonuda uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı Sonraki Haber

Kastamonuda uyuşturucu operasyonu: 5 göz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar