160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Asansör boşluğuna düşen usta hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asansör boşluğuna düşen usta hayatını kaybetti
Abone ol
Kartal'ın Cenazesi önce Pınarhisar Devlet Hastanesi'ne, Ardından Otopsi Işlemleri Için Kırklareli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne Gönderildi.

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde tadilat için gittiği apartmanda asansör boşluğuna düşen şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Pınarhisar ilçesi Arpalık Sokak’taki bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, binada tadilat çalışması yapan Mehmet Kartal (52), 4. kattan asansörle aşağı inmek istedi. Asansörü çağırdığını zannederek kapıyı açan talihsiz usta, asansörün o katta olmadığını fark etmeyerek boşluğa düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mehmet Kartal’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kartal’ın cenazesi önce Pınarhisar Devlet Hastanesi’ne, ardından otopsi işlemleri için Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Mehmet Kartal’ın Kırklareli İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çiğdem Cerit’in eniştesi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Barcelona, sezonun ilk mağlubiyetini farklı kaybederek aldı Önceki Haber

Barcelona, sezonun ilk mağlubiyetini far...

Düzceli sporcular Makedonyadan derece ile döndü Sonraki Haber

Düzceli sporcular Makedonyadan derece il...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar