160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Artvinde yamaçtan kopan dev kaya parçası önüne çıkan her şeyi yıkıp geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Artvinde yamaçtan kopan dev kaya parçası önüne çıkan her şeyi yıkıp geçti
Abone ol
ARTVİN MERKEZE BAĞLI TAŞLICA KÖYÜNDE YAMAÇTAN KOPAN DEV KAYA KÜTLESİ, ÖNÜNE ÇIKAN AĞAÇLARI DEVİRDİ. HIZINI ALAMAYAN DEV KAYA, KÖYDE BULUNAN BİR EVİ KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ.

Artvin merkeze bağlı Taşlıca köyünde yamaçtan kopan dev kaya kütlesi, önüne çıkan ağaçları devirdi. Hızını alamayan dev kaya, köyde bulunan bir barakayı kullanılamaz hale getirdi.


Taşlıca köyü Önerli mahallesinde dün akşam saatlerinde etkili olan yağmur sonrası yamaçtan kopan dev kaya kütlesi korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Önüne kattığı her şeyi deviren kaya parçası, önce ağaçları devirdi, sonra köyde bulunan Aydın Kara’ya ait barakanın içine girdi. Duvarını yıkarak barakanın içine giren kaya parçası, karşı duvarı yıkarak dışarı çıktı. Olay anında barakanın içinde kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlerken, kayanın çarptığı baraka ise kullanılamaz hale geldi. Yuvarlandıkça parçalara ayrılan dev kayanın parçaları ise barakanın alt kısmında bulunan yola kadar yuvarlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hemşeri Dernekleri Festivaline Şanlıurfa damga vurdu Önceki Haber

Hemşeri Dernekleri Festivaline Şanlıurfa...

Türkiye - Yunanistan arasında 7.1 kilometrelik dostluk kulacı Sonraki Haber

Türkiye - Yunanistan arasında 7.1 kilome...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar