07 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Artvin merkez ve 4 ilçede kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Artvin merkez ve 4 ilçede kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
Abone ol
Artvin’de Etkisini Sürdüren Kar Yağışı, Don Ve Aşırı Buzlanma Riski Nedeniyle Bazı Ilçelerde Eğitime 1 Gün Süreyle Ara Verildi.

Artvin’de etkisini sürdüren kar yağışı, don ve aşırı buzlanma riski nedeniyle bazı ilçelerde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Artvin Valiliği’nden yapılan açıklamada, Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan değerlendirmelere göre il genelinde devam eden kar yağışına ilave olarak don ve aşırı buzlanma beklendiği belirtildi. Ulaşımda yaşanabilecek aksamalar ile öğrencilerin güvenliği göz önünde bulundurularak; Artvin merkez ilçe ve bağlı köyler ile Şavşat, Murgul, Ardanuç ve Borçka ilçelerinde bulunan ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 30 Aralık Salı günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Açıklamada ayrıca, Artvin merkez, Şavşat, Murgul, Ardanuç ve Borçka ilçelerinde kamu kurumlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de aynı tarihte idari izinli sayılacağı ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda dondurucu soğuklara karşı araç camları kilimle korunuyor Önceki Haber

Elazığda dondurucu soğuklara karşı araç...

BARÜnün çalışmalarıyla Tios Antik Kentinde Karadeniz Bölgesinin en büyük mezarlık alanı bulundu Sonraki Haber

BARÜnün çalışmalarıyla Tios Antik Kentin...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar