28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Artuklu Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Artuklu Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
Abone ol
ARTUKLU BELEDİYESİ NİSAN AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Mardin’in Artuklu Belediyesi 2023 Nisan ayı olağan meclis toplantısı iki oturumda gerçekleştirildi.


Birinci oturum, Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede Başkanlığında toplanarak gündem maddeleri görüşüldü. İkinci oturum ise Belediye Başkan Vekili Zeynel Abidin Toparlı başkanlığında yapıldı. Meclis oturumlarında görüşülen maddeler meclis üyelerinin oylamasına sunuldu. 2022 yılı faaliyet raporu ve gelir gider denetim raporu mecliste görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


Ayrıca, 6 Şubatta meydana gelen depremde ağır hasar alan kentlerden biri olan Adıyaman Belediyesi, ‘Kardeş Belediye’ olması için meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.


Mecliste, Artuklu Belediyesi meclisi ihtisas komisyonu seçimi de yapıldı. Meclis grubunda alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, “Bu ayki meclis toplantımız yoğun bir gündemle geçti. Mecliste kabul edilen maddeler, kentimiz için hayırlara vesile olur inşallah. Tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Mecliste alınan önemli kararlardan biri de Adıyaman Belediyesi ile kardeş belediye olması yönünde oldu. 6 Şubatta meydana gelen depremlerde Adıyaman’da da ciddi anlamda bir yıkım yaşanmıştı. Tabi bizler de Artuklu Belediyesi olarak depremin meydana geldiği ilk günden itibaren bölgeye her türlü desteğimizi sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Kardeş belediye olmakla birlikte artık bölgedeki yaraların sarılmasında bize de büyük bir iş düşüyor. İnşallah Adıyaman’daki yetkililerle irtibat halinde olup bölgeye desteğimiz devam edecek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şirketlerin atık su arıtmaya ilgisi arttıÖnceki Haber

Şirketlerin atık su arıtmaya ilgisi artt...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sultanbeyliye Togg otomobil ile geldiSonraki Haber

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar