160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Arnavutköyde kuyumcuya giren kadınların tırnakçılık yöntemi ile hırsızlığı kameraya yansıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arnavutköyde kuyumcuya giren kadınların tırnakçılık yöntemi ile hırsızlığı kameraya yansıdı
Abone ol
ARNAVUTKÖY’DE BİR KUYUMCUYA GELEN 2 KADINDAN BİRİ ÇALIŞANLARI OYALAYARAK RAFTA BULUNAN ÜRÜNLERİ İNCELERKEN DİĞERİ TEZGAHA KONULMUŞ KÜPELERİ ÇALDI.

Arnavutköy’de bir kuyumcuya gelen 2 kadından biri çalışanları oyalayarak rafta bulunan ürünleri incelerken diğeri tezgaha konulmuş küpeleri çaldı. Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.


Olay, Fatih Caddesi’nde bulunan bir kuyumcuda öğle saatlerinde meydana geldi. İşyerine gelen 2 kadından biri, içeride bulunan ürünleri incelemek istedi. İşyeri çalışanlarının tezgah üzerine çıkarttığı ürünler ile ilgilenen kadınlardan birisi çalışanları oyalarken diğeri ise daha önceden tezgaha çıkartılmış ürünleri çalıp çantasına koydu. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu alan hafta sonu binlerce turiste ev sahipliği yapıyorÖnceki Haber

Bu alan hafta sonu binlerce turiste ev s...

Aydın Gaşağı, kanser araştırmalarına da ışık tutuyorSonraki Haber

Aydın Gaşağı, kanser araştırmalarına da...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar