160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Armağan Mahallesi MASKİ ile dönüşümü yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Armağan Mahallesi MASKİ ile dönüşümü yaşadı
Abone ol
Maski Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi Kapsamında Köprübaşı Ilçesine Bağlı Armağan Mahallesinde Dönüşümü Tamamladı. Yatırım Ve Inşaat Dairesi Başkanlığı Tarafından 13,5 Milyon Tl Yatırım Bedeli Ile Tamamlanan çalışmalardan Duydukları Memnuniyeti Dile Getiren Vatandaşlar, Mahallelerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Sayesinde Daha Yaşanabilir Bir Yer Haline Geldiğini Ifade Etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı ilçesine bağlı Armağan mahallesinde dönüşümü tamamladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından 13,5 milyon TL yatırım bedeli ile tamamlanan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, mahallelerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde daha yaşanabilir bir yer haline geldiğini ifade etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Köprübaşı ilçesine bağlı Armağan mahallesine 13.5 milyon TL yatırım beledi ile 3 kilometre kanalizasyon hattı, 3,5 kilometre içme suyu hattı ve 21 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmaları tamamladı.

“Mahallemiz şehir görünümü kazandı”

Armağan Mahalle Muhtarı İsmail Acar, “Mahallemizin alt ve üstyapısı olmadığı için yağışlı havalarda ciddi sıkıntılar çekiyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Önce mahallemizin altyapı ihtiyacını tamamladı. Ardından da üstyapısını yenileyerek mahallemizi şehir görünümüne kavuşturdu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Mahalle sakinleri çalışmalardan memnun

Mahalle Sakinlerinden Leyla Gökdemir, “Köyümüze alt ve üstyapı yapılmadan önce çamurdan geçilmiyordu. Sokak aralarına arabalar ve ambulanslar giremiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde sokak aralarımız ana yollar gibi oldu. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Armağan Mahallesi eski Muhtarı Nevzat Ünlü, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den çok memnunuz. Mahallemizde dönüşümü yaşattı. Bizleri büyük bir dertten kurtardı. Başkanımızdan Allah razı olsun” derken, Abdil Ünlü ise, “Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, önce mahallemizin altyapı sorununu giderdi ve ardından da üstyapı sıkıntılarımızı kökten çözdü. Mahallemizin hiçbir eksiği kalmadı sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfada Süper Kupa heyecanı yaşanıyor Önceki Haber

Şanlıurfada Süper Kupa heyecanı yaşanıyo...

Kütahyadaki tarım arazilerinin verimliliğini artıracak hibeli projeler başlıyor Sonraki Haber

Kütahyadaki tarım arazilerinin verimlili...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar