160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Arkas Spor, kendine geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arkas Spor, kendine geldi
Abone ol
ARKAS SPOR, 23. HAFTA MÜCADELESİNDE DEPLASMANDA DEVELİ BELEDİYESPOR’U YENEREK MAĞLUBİYET SERİSİNE SON VERDİ.

Ligde arka arkaya 5 maç kaybeden Arkas Spor, 23. hafta mücadelesinde deplasmanda Develi Belediyespor’u yenerek mağlubiyet serisine son verdi.


Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, ligin büyük bir bölümünde zirve için oynarken 18. haftaki Halkbank maçıyla düşüşe geçti ve arka arkaya 5 mağlubiyet alarak 6. sıraya kadar geriledi. Tekrar bir çıkış yolu arayan İzmir temsilcisi, 23. hafta mücadelesinde Develi Murat Kocatürk Spor Salonu’nda Develi Belediyespor’la karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi, zorlu müsabakayı 3-1 kazanmayı başardı ve 5 maçlık mağlubiyet serisine de son verdi. Bu sonuçla birlikte 13 galibiyetini alan Arkas Spor 6. sıradaki yerini korudu ve ilk 4 iddiasını da devam ettirdi.


Öte yandan ligin kalan iki maçında İzmir temsilcisi, Türşad’ı konuk edip, Spor Toto’ya ise konuk olacak. Arkas, bu iki müsabakayı kazanıp ilk 4 iddiası için rakiplerinin alacağı sonuçları beklemek istiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşilçınara nefes aldıran galibiyetÖnceki Haber

Yeşilçınara nefes aldıran galibiyet

Aygır Gölünün buzları çözülüyorSonraki Haber

Aygır Gölünün buzları çözülüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar