160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ardahanda kurtlar karayoluna indi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahanda kurtlar karayoluna indi
Abone ol
ARDAHAN'DA YÜKSEK KESİMLERDE ETKİLİ OLAN KAR VE SOĞUK HAVA DOLAYISIYLA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN KURTLAR, KARA YOLUNA KADAR İNDİ.

Ardahan’da yüksek kesimlerde etkili olan kar ve soğuk hava dolayısıyla yiyecek bulmakta zorlanan kurtlar, kara yoluna kadar indi.


Ardahan’da doğal yaşam alanlarında yiyecek bulmakta zorlanan kurt sürüsü, Çıldır Aktaş Sınır Kapısı Yolu Mozeret Geçidi’nde aracıyla seyreden Ardahanlı doğa tutkunu Çağdaş Keçeci tarafından cep telefonuyla görüntülendi.


Keçeci Çıldır Aktaş Sınır Kapısı Yolu Mozeret Geçidi’nde aracıyla ilerlerken yola inen 2 dev kurda rastladı. Aracını durdurarak cep telefonuyla kurtları görüntülediğini anlatan Keçeci, bir süre takip ettiği kurtlardan birinin hiç umursamadan yiyecek aradığını söyledi.


Çağdaş Keçeci kurtlardan birinin yoldan ayrılarak uzaklaştığını, diğer kurdun ise karayoluna inerek bir süre beklediğini söyledi. Keçeci, bir süre takip ettiği kurtların daha sonra yoldan ayrılarak gözden kaybolduklarını belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: “PKK ile müzakere için mi İYİ Partiyi kurmuştuk”Önceki Haber

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: “PKK...

Sürdürülebilir Gelecek İçin “İklim- Su-Tarım” ZirvesiSonraki Haber

Sürdürülebilir Gelecek İçin “İklim- Su-T...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar