160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ardahanda Filistine destek çadırı kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahanda Filistine destek çadırı kuruldu
Abone ol
Ardahan'da Filistin'e Destek çadırı Kuruldu. (olgun Yıldız/ardahan-iha)

Ardahan’da, İl Müftülüğünce, Ardahan Belediyesinin de desteğiyle Milli Egemenlik Parkı’nda Filistinli müslümanlara destek amacıyla "destek çadırı" kuruldu.

Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen destek çadırında, gönüllülerin hazırladığı yiyecek, içecek ve giyecekler Filistin halkına destek için satışa sunuldu. Destek çadırının açılışını Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Faruk Demir yaptı. Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen destek çadırında, gönüllülerin hazırladığı yiyecek, içecek ve kıyafetler Filistin halkına destek için satışa sunuldu.

Vali Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gazze’de İsrail’in zulmü altındaki kardeşlerimiz için düzenlediğimiz bu destek çadırı ile ’Karıncanın Nemrut’un ateşine su taşıması’ misali destek oluyoruz" dedi.

"Gazze’de İsrail’in zulmü altındaki kardeşlerimiz için çalışıyoruz. Onlara elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Ben bütün herkese özellikle de hanım kardeşlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beyhan Eczacıbaşı İlkgençlik Edebiyatı Yılın Kadın Yazarı Ödülü Gamze Pata verildiÖnceki Haber

Beyhan Eczacıbaşı İlkgençlik Edebiyatı Y...

Karsta anne ve yavru ayılar köye indiSonraki Haber

Karsta anne ve yavru ayılar köye indi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar