13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aracın altında sıkışan motosiklet böyle çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aracın altında sıkışan motosiklet böyle çıkarıldı
Abone ol
Eskişehir’de Kaza Sonrası Aracın Altına Sıkışan Scooter, Oradan Geçen Motosiklet Sürücüsünün Polise Yardım Etmesiyle çıkarıldı.

Eskişehir’de kaza sonrası aracın altına sıkışan motosiklet, oradan geçen başka bir motosiklet sürücüsünün yardım etmesiyle çıkarıldı.

Kaza, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaya geçidinde yayaya yol vermek isteyen 34 KM 0532 plakalı otomobile, duramayan 26 AKD 085 plakalı motosiklet arkadan çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsü, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi akabinde hastaneye kaldırıldı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet aracın altına girerek sıkıştı. O sırada bulvar üzerinde seyir halinde olan Fırat Ulaş isimli motosiklet sürücüsü kazayı fark ederek yardım etmek için durdu. Çevredekilerinde desteği ile motosiklet sıkıştığı yerden çıkarılırken, kazalı aracı yol kenarına çeken Ulaş, kontak anahtarını ise polise teslim etti. Yaşananlar Fırat Ulaş’ın kask kamerasına anbean yansıdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emette lise öğrencilerine Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası başlıklı konferans Önceki Haber

Emette lise öğrencilerine Hz. Peygamber...

Şanlıurfada akıl almaz olay: Ev kendiliğinden yanıyor iddiası Sonraki Haber

Şanlıurfada akıl almaz olay: Ev kendiliğ...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar