14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalyada sahile akın eden vatandaşlar güneşin tadını çıkardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada sahile akın eden vatandaşlar güneşin tadını çıkardı
Abone ol
Manavgat’ta 8-10 Derecelerde Seyreden Hava Sıcaklığı Ve Yüzünü Gösteren Güneşin Ardından Vatandaşlar Sahillere Akın Etti

Türkiye’nin birçok bölgesi kar ve soğuk havaya teslim olurken Antalya’da yüzünü gösteren güneşin ardından vatandaşlar sahile akın etti. Manavgat ilçesinde Sorgun-Boğaz mevkiine akın eden vatandaşların büyük bölümü balık tutmayı tercih ederken, ailecek gelenler güneşin tadını çıkardı.

Türkiye’nin birçok bölgesinde kar ve soğuk nedeniyle vatandaşlar sokağa çıkamazken, Manavgat’ta 8-10 derecelerde seyreden hava sıcaklığı ve yüzünü gösteren güneşin ardından vatandaşlar sahillere akın etti. Manavgat’ta ocak ayında sıcak havayı fırsat bilerek Sorgun Boğaz-Mendirek Sahili’ne akın eden vatandaşlar güneşin tadını çıkardı. Sahil boyunca yüzlerce metrelik alanda balık avlayan vatandaşlar adeta bir zincir oluştururken, piknik masalarında yer bulanlar ailecek güzel bir gün geçirme şansını yakaladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sakaryanın genç yetenekleri sahneye hazırlanıyor Önceki Haber

Sakaryanın genç yetenekleri sahneye hazı...

Diyarbakırda düğünde karşılaşan husumetli ailelerin kavgası sokağa taştı Sonraki Haber

Diyarbakırda düğünde karşılaşan husumetl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar