160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyada kasım ayı ortasında Türkiyeyi kıskandıran görüntüler yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada kasım ayı ortasında Türkiyeyi kıskandıran görüntüler yaşandı
Abone ol
HAVA SICAKLIĞININ 25 DERECE ÖLÇÜLDÜĞÜ ANTALYA’DA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR. HAFTA SONUNDA GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN YABANCI TURİSTLER İLE KENT HALKI, SAHİLLERE AKIN EDİP BOL BOL GÜNEŞLENİP DENİZE GİRMENİN TADINI ÇIKARDI.

Hava sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hafta sonu güzel havayı fırsat bilen yabancı turistler ile kent halkı, sahillerde bol bol güneşlenip denize girmenin tadını çıkardı.


Türkiye’nin doğu illerinde kar yağışı başlarken, turizm kenti Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaştığı kentte, deniz suyu sıcaklığı 24, nem oranı yüzde 23 olarak kayıtlara geçti. Hafta sonu güzel havayı fırsat bilen kent halkı ile yabancı turistler ise Konyaaltı Sahili’ne gelerek vakit geçirdi. Sahilin plaj kısmında oluşan yoğunluk yaz aylarını aratmazken, turistler bol bol güneşlenip denize girmenin tadını çıkardı. Turistlerin yoğunluk gösterdiği sahilde çoğu vatandaş eşsiz manzara eşliğinde fotoğraf çekindi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte Pazar günü de güneşli bir hava yaşanacak ve hava sıcaklığı 26 dereceye kadar çıkacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziosmanpaşalı minik şeflerden anlamlı sosyal sorumluluk projesiÖnceki Haber

Gaziosmanpaşalı minik şeflerden anlamlı...

14. Uluslararası Turunçgil Kongresi MIP altın sponsorluğunda gerçekleştiSonraki Haber

14. Uluslararası Turunçgil Kongresi MIP...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar