26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.577
EURO34.9719
ALTIN2445.8

Antalya’da EKİPDER ”Kadın Çalışma Grubu” kurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya’da EKİPDER ”Kadın Çalışma Grubu” kurdu
Abone ol
Antalya'da Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER), kadının iş gücündeki görünürlüğünü arttırmak için "Kadın Çalışma Grubu"nu oluşturdu.

Antalya'da Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER), kadının iş gücündeki görünürlüğünü arttırmak için "Kadın Çalışma Grubu"nu oluşturdu.

Muratpaşa ilçesinde bir otelde düzenlenen basın toplantısına EKİPDER Başkanı Reşat Güney, iş insanları ve gazeteciler katıldı.

Güney, buradaki konuşmasında, iletişimi güçlü, ticaret erbabı ve sanayicisine direkt etki eden çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek, üyelerinin ticari ve mesleki gelişimlerine katkı sağladıklarını söyledi.

Antalya'da yaşayan herkesi birleştiren genç, dinamik bir yapıyla yola devam ettiklerini belirten Güney, "Dernek olarak ortaya koyduğumuz projelerle daha önce yapılmayanları yaparak her projede bir ilk ortaya koyduk. Değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkarak ahilik kültürünü derneğin yapısı haline getirdik." dedi.

İşbirliği kültürünü geliştirerek üyelerinin yeni ortaklıklar kurmasını sağladıklarını vurgulayan Günay, sağlanan bu işbirliği kültürüyle gerek üyelerinin birlikte ticaret yapmalarını gerekse de iş ortaklıklarında büyük bir ticari hacme ulaşıldığının kaydetti.

Kadının iş hayatında yer almasını önemsediklerini ifade eden Güney, şunları dile getirdi:

"EKİPDER yüzde 1215 gibi bir oranla en fazla kadın üyeyi bünyesinde bulunduran iş insanları derneği konumundayız ve kadınların aktif olmaları için her türlü desteği veriyoruz. Kadınların iş yapabilme kültürünü geliştirmelerini destek oluyoruz ve yeni iş fırsatlarını yakalamalarını sağlıyoruz.

Bu çalışmalarımızla ve geliştireceğimiz projelere şehrimizdeki diğer iş adamı ve iş kadını derneklerinde faaliyet gösteren iş kadınlarının ve ilgili dernek yönetimlerinin EKİPDER ve EKİPDER Kadın Çalışma Grubuyla birlikte çalışacaklarına olan inancımız tamdır."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya Valisi, depremzedelere kapılarını açan otel sahiplerine teşekkür ettiÖnceki Haber

Antalya Valisi, depremzedelere kapıların...

Burdur’da depremzede çocuklar için ”Kardeşlik Buluşması” düzenlendiSonraki Haber

Burdur’da depremzede çocuklar için ”Kard...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar