160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalyada deniz kenarındaki kayalık alanda ceset bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada deniz kenarındaki kayalık alanda ceset bulundu
Abone ol
ANTALYA’DA DENİZ KIYISINDAKİ KAYALIKLARDA BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU. BAŞ KISMINDA DARBE İZLERİ OLAN CESEDİN YABANCI UYRUKLU BİR KİŞİYE AİT OLABİLECEĞİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR.

Antalya’da deniz kıyısındaki kayalıklarda bir erkek cesedi bulundu. Baş kısmında darbe izleri olan cesedin yabancı uyruklu bir kişiye ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.


Muratpaşa ilçesi Lara Örnekköy plajındaki kayalık alanda hareketsiz bir kişinin olduğunu görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye güvenlik şeridi çeken polis ekipleri ise cesedin bulunduğu kayalık alanda inceleme başlattı. Üzerinde elbiseleri bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan cesedin yabancı uyruklu olduğu belirtilirken, kafa bölgesinde ise darbeye bağlı izler olduğu öğrenildi. Polis, şahsın kayalık alandan düşme ya da boğulmaya bağlı olarak öldüğü ihtimali üzerinde duruyor.


Olay yerindeki incelemenin ardından ceset, kimlik ve ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffithsle görüştü Önceki Haber

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, BM Genel...

Malatya kayısısı çağlaları tezgahlardaki yerini aldı Sonraki Haber

Malatya kayısısı çağlaları tezgahlardaki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar