160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalyada aniden bastıran yağmur, dünyaca ünlü sahili saniyeler içerisinde boşalttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada aniden bastıran yağmur, dünyaca ünlü sahili saniyeler içerisinde boşalttı
Abone ol
Antalya’da Kısa Süreli Yağan şiddetli Yağmur, Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı. Yağmur Dolayısıyla Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili Kısa Sürede Boşaldı. Yağmura Sahilde Yakalanan Vatandaşlardan Bazıları Apar Topar Kaçarken, Bazıları Da Yüzmeye Devam Etti.

Antalya’da kısa süreli yağan şiddetli yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmur dolayısıyla dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili kısa sürede boşaldı. Yağmura sahilde yakalanan vatandaşlardan bazıları apar topar kaçarken, bazıları da yüzmeye devam etti.

Turizm kenti Antalya, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından şiddetli yağmura teslim oldu. Kısa süreli yağmur karşısında vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara ve duraklara koştu. Yüzmek için dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne gelenler de yağmur sürprizi ile karşılaştı. Tatilciler apar topar sahili boşaltmak zorunda kaldı. Bazı tatilciler kendilerini plaj şemsiyesi ile korurken, bazıları da yağan yağmura aldırmaksızın yüzmeye devam etti. Saniyeler içerisinde boşalan Konyaaltı Sahili’nde sessizlik hakim oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbulda yağmur etkili oluyor Önceki Haber

İstanbulda yağmur etkili oluyor

Başkan Palancıoğlu: “19 Mayıs, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri” Sonraki Haber

Başkan Palancıoğlu: “19 Mayıs, tarihimiz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar