160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyada 4 günlük Kurban Bayramında ulaşım ücretsiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada 4 günlük Kurban Bayramında ulaşım ücretsiz
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Resmi Plakalı Toplu Ulaşım Araçları Ve Hafif Raylı Sistem Araçlarının 4 Günlük Bayram Tatilinde Toplu Ulaşımda ücretsiz Yolcu Taşıyacağı Bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçlarının 4 günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, ANTRAY ile nostalji tramvayı 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuzdaki 4 günlük Kurban Bayramı’nda vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaeli Çevre Master Plan hazırlıkları başladıÖnceki Haber

Kocaeli Çevre Master Plan hazırlıkları b...

MBA Okulları MBA23 Summer Meet Up Yaz Festivalinde buluştuSonraki Haber

MBA Okulları MBA23 Summer Meet Up Yaz Fe...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar