160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyada 100 metrelik uçurumda Türk bayrağı astılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada 100 metrelik uçurumda Türk bayrağı astılar
Abone ol
Antalya’nın Kemer Ilçesinde Gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları çerçevesinde Kemer çalış Tepesi’nde 100 Metrelik Uçuruma Türk Bayrağı Astı.

Antalya’nın Kemer ilçesinde gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kemer Çalış Tepesi’nde 100 metrelik uçuruma Türk bayrağı astı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Kemerli gençler tarafından kurulan KEMKUT, üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan Çalış Tepesi’ne çıkarak 100 metrelik uçuruma indi.

Güvenlik önlemlerini alarak halatlar yardımıyla uçurumdan aşağıya inen KEMKUT üyeleri, Kemer’in farklı noktalarından görülebilecek şekilde Türk bayrağı astı.

Etkinlik sonrası açıklama yapan KEMKUT Başkanı Emre Uğur, “KEMKUT olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Türk bayrağımızı uçuruma astık. Gururluyuz çünkü atalarımızın kanıyla sulanmış al yıldızlı bayrağımızı her zaman olduğu gibi zirveye çıkardık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere hediye ettiği bu bayramı çok önemsiyoruz. Ruhu şad olsun. KEMKUT’un kurulmasında bize yardımcı olan ve her zaman destek olan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Tüm genç arkadaşlarımın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale Boğazında genel kargo gemisi makine arızası yaptıÖnceki Haber

Çanakkale Boğazında genel kargo gemisi m...

İnegöl güvenli parklarla donatılıyorSonraki Haber

İnegöl güvenli parklarla donatılıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar