160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Annesini bir yıl önce korona virüsten kaybeden bebek yaşama tutunamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Annesini bir yıl önce korona virüsten kaybeden bebek yaşama tutunamadı
Abone ol
HATAY’DA ANNESİNİN KORONA VİRÜSTEN ÖLÜMÜ NEDENİYLE 8 AYLIK DÜNYAYA GELEREK YOĞUN BAKIMA ALINAN VE UZUN SÜRE TEDAVİ ALTINDA HAYATA TUTUNMAYA

Hatay’da annesinin korona virüsten ölümü nedeniyle, 8 aylık dünyaya gelerek yoğun bakıma alınan ve uzun süredir tedavi altında olan Zehra bebek hayatını kaybetti.


Geçtiğimiz yıl Ekim ayında korona virüse yenik düşen 8 aylık hamile 26 yaşındaki Burcu Kırılmış, ilk çocuklarını kucağına alamadan hayatını kaybetmiş, geride gözü yaşlı bir eş ve sezaryenle dünyaya getirilen kız bebek bırakmıştı. Taner Kırılmış, eşini kaybettikten sonra ondan geriye kalan ve Zehra ismini verdiği bebeği hayatta tutmak için mücadele başlattı. Baba Kırılmış, 8 aylık dünyaya gelen ve kuvözde hayata tutunmaya çalışan Zehra bebeğiyle teselli oluyordu. Ancak Zehra bebek de yaşam mücadelesini kaybetti. Bir yıl içinde ikinci acıyı yaşayan Kırılmış, bu haberi sosyal medya hesabından kızı Zehra ile olan fotoğrafını paylaşarak ‘Melek Oldu’ sözüyle duyurdu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sincanda Mahalle Meclis Toplantıları her hafta farklı mahallede devam ediyorÖnceki Haber

Sincanda Mahalle Meclis Toplantıları her...

“İman Ayetleri Hat Sergisi” yurt dışına açıldıSonraki Haber

“İman Ayetleri Hat Sergisi” yurt dışına...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar