160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Anne ve 4 yaşındaki kızı 79 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anne ve 4 yaşındaki kızı 79 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı
Abone ol
MERKEZ ÜSSÜ KAHRAMANMARAŞ'IN PAZARCIK VE ELBİSTAN İLÇELERİ OLAN 7,7 VE 7,6 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMLERİN ARDINDAN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DOĞRULTUSUNDA ANNE VE 4 YAŞINDAKİ KIZI 79 SAAT SONRA ENKAZDAN SAĞ OLARAK KURTARILDI.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları doğrultusunda anne ve 4 yaşındaki kızı 79 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı.


Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin yıkıcı etkisinden dolayı Kahramanmaraş’ın İsmetpaşa Mahallesinde yıkılan bir otelin enkazı altında bir anne ve kızının hayatta olduğu belirlendi. Yürütülen kurtarma çalışmaları çerçevesinde anne ve 4 yaşındaki kızı 79 saatin ardından enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardında anne ve kızı ambulanslarla tedavileri yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karabiga depremzedeler için tek yürek olduÖnceki Haber

Karabiga depremzedeler için tek yürek ol...

Hatay’da enkaz altındaki 5 kişilik aile 80 saat sonra kurtarıldı Sonraki Haber

Hatay’da enkaz altındaki 5 kişilik aile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar