160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ankaragücünden, ağlayan taraftarına doğum günü jesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankaragücünden, ağlayan taraftarına doğum günü jesti
Abone ol
ANKARAGÜCÜ-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MÜCADELESİNDE TAKIMININ MAĞLUP OLMASI ÜZERİNE GÖZYAŞLARI TUTAMAYAN TARAFTARINA DOĞUM GÜNÜNDE PASTA KESTİ. 4 MAYIS’TA ANKARAGÜCÜ İLE MEDİPOL BAŞAKŞEHİR ARASINDA OYNANAN VE ANKARAGÜCÜ’NÜN 10 KİŞİ KALAN RAKİBİNE 1-0 YENİLDİĞİ MAÇTA BİR ANKARAGÜCÜLÜ TARAFTARI SAHADA GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI. DURUMU GÖREN ANKARAGÜCÜ YETKİLİLERİ TARAFTAR ABDULLAH NACİ AŞIK’I, ANKARAGÜCÜ BEŞTEPE TESİSLERİ’NDE AĞIRLADI. ANKARAGÜCÜ EKİBİ AŞIK’I TEKNİK DİREKTÖR TOLUNAY KAFKAS VE FUTBOLCULAR GHAYAS ZAHİD VE EMRE KILINÇ’LA BİR ARAYA GETİRDİ VE DOĞUM GÜNÜNDEN DOLAYI KENDİSİ İÇİN PASTASI KESEREK TEBRİK ETTİ.

MKE Ankaragücü’nün Medipol Başakşehir’e yenildiği maçta takımının mağlup olmasından dolayı gözyaşlarını tutamayan sarı-lacivertli taraftar Abdullah Naci Aşık için Ankara ekibi doğum gününde pasta kesti.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı final ilk maçında deplasmanda Başakşehir’e 1-0 yenildiği müsabakada sarı-lacivertli bir taraftar gözyaşlarını tutamamıştı. Durumu gören Ankaragücü yetkilileri, taraftar Abdullah Naci Aşık’ı, Ankaragücü Beştepe Tesisleri’nde ağırladı. Ankara ekibi, Aşık’ı Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve futbolcular Ghayas Zahid ve Emre Kılınç’la bir araya getirdi ve doğum gününden dolayı kendisi için pastası keserek, tebrik etti.

Abdullah Naci Aşık’ı yenilgiden dolayı teselli eden Kafkas, "Hiçbir şey gözyaşlarına değmez. Daha ikinci maç var. Biz bu işi hallederiz. Bizim takımımız ve başkanımız güçlü, ben güçlüyüm, oyuncularım çok güçlü. Onun için bu işi biz hallederiz. Biz gerekeni yaparız. Onu çok seviyoruz, tüm taraftarlarımızı çok seviyoruz. Şimdi de buraya geldi, bir pasta keselim istedik. Biz büyük bir aileyiz, bir bütünüz, zaman zaman bu tür maçlar olur ama telafi ederiz inşallah" dedi.

"İnşallah sizden kupayı bekliyorum "

Ankaragücü taraftarı Abdullah Naci Aşık ise kupayı Ankaragücü’nün kazanmasını istediğini belirterek, "1981’de Nazmi Erdener bana yaş günümde yani 6 Mayıs’ta ’Sana kupayı getireceğim ağabey’ dedi ve getirdi. Sizden de bekliyorum inşallah kupayı" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta liseliler depremzedeler için ”şambali tatlısı” yaptıÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta liseliler depremzedeler...

Feci kazada hayatını kaybeden Mualla Özbey son yolculuğuna uğurlandıSonraki Haber

Feci kazada hayatını kaybeden Mualla Özb...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar