12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ankarada NATO Zirvesi kapsamında asayiş ve trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankarada NATO Zirvesi kapsamında asayiş ve trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor
Abone ol
Ankara'da Yarın Başlayacak Nato Zirvesi Kapsamında Alınan Güvenlik Tedbirleri çerçevesinde Polis Ekiplerince Uygulanan Asayiş Ve Trafik Denetimleri Sürdürüldü.

Ankara’da yarın başlayacak NATO Zirvesi kapsamında alınan güvenlik tedbirleri çerçevesinde polis ekiplerince uygulanan asayiş ve trafik denetimleri sürdürüldü.

Başkent’te 7-8 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan ‘NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi öncesinde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Alınan tedbirler kapsamında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda polis ekiplerince kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Trafik ve asayiş ekiplerince uygulamalarda araçlar durdurularak sürücülerin ehliyetleri ile yolcuların kimlikleri kontrol edildi. Denetimlerde sürücü ve yolcuların üst aramaları yapılırken, araçlar da detaylı şekilde incelendi.

Zirve kapsamında kent genelinde 49 bin polis ve 7 bin jandarma olmak üzere toplam 56 bin güvenlik personeli görev yapacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Giresunda trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı Önceki Haber

Giresunda trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Mut Devlet Hastanesine yeni başhekim atandı Sonraki Haber

Mut Devlet Hastanesine yeni başhekim ata...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar