160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ankarada gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankarada gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü
Abone ol
Ankara’nın Polatlı Ilçesinde Kahvaltı Sırasında Gelin Ve Kaynana Arasında çıkan Tartışma Cinayetle Bitti. Cinnet Geçiren Gelin, Kaynanasının Boğazını Keserek öldürdü.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kahvaltı sırasında gelin ve kaynana arasında çıkan tartışma cinayetle bitti.

Olay, Basri Mahallesi Akan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Polatlı’da yaşayan Merve Doğan (28) ve Kezban Doğan (70) arasında kahvaltı sırasında tartışma çıktı. Cinnet geçiren gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü.

İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma eşliğinde eve giren sağlık ekipleri Kezban Doğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri gelin Merve Doğan’ı gözaltına aldı.

Komşu Azize Keskin ise yaşanan olaya çok üzüldüğünü söyledi. Gelin ve kaynananın 1 yıl önce taşındığını belirten Keskin, “Ben hiç kavgalarına şahit olmadım. Evimde otururken bir ambulans geldi. Komşuma bir şey oldu sandım. Ona doğru gittiğimde komşumun vefat ettiğini duydum. Gelini komşumu darp ettikten sonra boğazından bıçaklamış, benim bildiğim gelin gençti ve 2 çocukları vardı. İlkokula gidiyorlardı çocukları, kocası işteyken bu olay yaşanmış” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evlat nöbetindeki anne, PKKnın elinde olan kızının Öğretmenler Gününü kutladı Önceki Haber

Evlat nöbetindeki anne, PKKnın elinde ol...

Yalovada pansiyon işletmecisi güvenlik görevlisini tabancayla vurarak öldürdü Sonraki Haber

Yalovada pansiyon işletmecisi güvenlik g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar