160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Andrea Pirlo: “Oyunu koparabilirdik”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Andrea Pirlo: “Oyunu koparabilirdik”
Abone ol
FATİH KARAGÜMRÜK TEKNİK DİREKTÖRÜ ANDREA PİRLO, ANTALYASPOR KARŞISINDA 4-2 MAĞLUP OLMALARININ ARDINDAN, “OYUNU KOPARABİLİRDİK, RAKİBE BİR AÇIK VERİRSENİZ RAKİP ONU DEĞERLENDİRMEK İÇİN GELİR. BİZ DE MAÇI KAPATAMADIK” DEDİ.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Antalyaspor karşısında 4-2 mağlup olmalarının ardından, “Oyunu koparabilirdik, rakibe bir açık verirseniz rakip onu değerlendirmek için gelir. Biz de maçı kapatamadık” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fatih Karagümrük, Antalyaspor’a 4-2 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Maça iyi başlayarak iki gol attık. Her şey istediğimiz gibi giderken maç daha sonra çok farklı bir yere gitti. 2-0 iken 3 tane net pozisyon bulduk. Oyunu koparabilirdik, rakibe bir açık verirseniz rakip onu değerlendirmek için gelir. Biz de maçı kapatamadık. Goller yedik. 3-2 oldu. 3-2’den sonra pozisyonlara girdik. 3-3 bulabilirdik, ama değerlendiremedik ve maalesef maçı kaybettik” sözlerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Talha Bora Öge izleyenleri mest etti Önceki Haber

Talha Bora Öge izleyenleri mest etti

MASKİden uyarı: ‘ManisaKart bakiye yüklemesi yaparken dikkat! Sonraki Haber

MASKİden uyarı: ‘ManisaKart bakiye yükle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar