02 Haziran, 2024, Pazar
DOLAR32.2363
EURO34.9606
ALTIN2412.1

Anaokulu öğrencilerine hayvan sevgisi aşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anaokulu öğrencilerine hayvan sevgisi aşılandı
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
Ordu’nun Altınordu Belediyesi Tarafından ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Korumu Günü’nde Düzenlenen Etkinlik Ile Anaokulu öğrencilerine Hayvan Sevgisi Aşılandı.

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Korumu Günü’nde düzenlenen etkinlik ile anaokulu öğrencilerine hayvan sevgisi aşılandı. Programda katılımcılara kedi ve köpek maması ile mama kapları hediye edildi.

Altınordu Belediyesi’nin Akyazı Sahili’nde bulunan ücretsiz otopark alanında düzenlenen etkinlikte kurulan 4 farklı stantta sokak hayvanlarına yönelik vatandaşlara hem bilgilendirme yapıldı, hem de belediyenin çalışmaları sergilendi. Programa, 5 farklı anaokulundan minik öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamayı hedefleyen etkinliğe katılan anaokulu öğrencilerine veteriner hekim tarafından sokak hayvanlarının bakımı ve korunması konularında bilgiler verildi. Altınordu Belediyesi’nin atölyelerinde sokak hayvanları için üretilen mama odakları ve kedi köpek evleri tanıtıldı. Etkinlikte kedi ve köpek evlerini yaptıkları boyama çalışmasıyla renklendiren miniklerin şövale üzerine çizilen evleri parmak boya ile boyama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan vatandaşlara da kedi, köpek maması ve mama kapları hediye edildi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sokak hayvanlarına yönelik yürüttükleri çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Altınordu Belediyesi’nin 92 mahallede sokak hayvanlarına yönelik besleme faaliyetlerini, sahada oluşturduğu 375 noktadaki mama odağı, 6 noktada atık karşılığı mama veren otomat ile yıl boyunca sürdürdüğünü ifade eden Tören, 19 adet kedi evi ve 60 adet anneli yavru kulübesi ile sokak hayvanlarını iklim şartlarından koruyacak yuvalar kurduklarını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Yılmaz: Deprem konutları yılsonuna kadar tamamlanacakÖnceki Haber

Osmaniye Valisi Yılmaz: Deprem konutları...

KÜNde ilk dersi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu verdiSonraki Haber

KÜNde ilk dersi Prof. Dr. Candan Gökçeoğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar