160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Amca ile yeğen arasında telefonda başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amca ile yeğen arasında telefonda başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Abone ol
Diyarbakır’ın Ergani Ilçesinde Amca Ile Yeğen Arasında Telefonda Başlayan Tartışma Buluştuklarında Silahlı Kavgaya Dönüştü. Olayda Amca öldü, Yeğen Ise Ağır Yaralandı.

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde amca ile yeğen arasında telefonda başlayan tartışma, buluştuklarında silahlı kavgaya dönüştü. Olayda amca öldü, yeğen ise ağır yaralandı.

Olay, Ergani’nin Kemertaş Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Aralarında bilinmeyen bir nedenle husumet bulunan amca Şeref T. ile yeğeni Hasan T. telefonda önce tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle sitenin bahçesinde buluşan Şeref T. ile Hasan T., birbirine silah çekti. Kavgada amca ile yeğen ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı amca ile yeğeni ilk müdahalesinin ardından Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen amca Şeref T. kurtarılamazken, yaralı Hasan T.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Şimşekten ekonomi yönetimi ve yapılan çalışmalarla ilgili önemli sunum Önceki Haber

Bakan Şimşekten ekonomi yönetimi ve yapı...

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçı hazırlık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar