160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ambulansla otomobil çarpıştı: 3ü sağlık personeli 6 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ambulansla otomobil çarpıştı: 3ü sağlık personeli 6 yaralı
Abone ol
Kayseri'nin Kocasinan Ilçesinde Ambulansla Otomobilin çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 3'ü Sağlık Personeli 6 Kişi Yaralandı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde ambulansla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3’ü sağlık personeli 6 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Turgut Reis Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı ile Çınarcık Caddesi kesişiminde meydana gelen kazada; E.K. idaresindeki 38 AFA 883 plakalı ambulans ile T.O. idaresindeki 34 KMP 835 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada ambulansta bulunan 3 sağlık çalışanı ile otomobildeki 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yolda güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yaptı. Kazaya karışan ambulans ve otomobil de çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde yeni eğitim öğretim yılı öncesi kırtasiyede fahiş fiyat denetimi yapıldı Önceki Haber

Mersinde yeni eğitim öğretim yılı öncesi...

Aras Elektrikten uyarı Sonraki Haber

Aras Elektrikten uyarı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar