160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ambulans helikopter 2 kez Bahçesaraya uçtu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ambulans helikopter 2 kez Bahçesaraya uçtu
Abone ol
Van’ın Bahçesaray Ilçesinde Solunum Sıkıntısı çeken 4 Aylık Bebek Ve Hamile Kadın Ambulans Helikopter Ile Van'a Getirildi.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde solunum sıkıntısı çeken 4 aylık bebek ve hamile kadın ambulans helikopterle Van’a getirildi.

Bahçesaray Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan 30 yaşındaki gebe hastanın ileri tetkik ve tedavisi için SBÜ Van Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevki kararlaştırıldı. Van-Bahçesaray kara yolunun kardan dolayı kapalı olması ve Bitlis’in Hizan ilçesi bağlantılı yolu mesafesinin çok olması nedeniyle Van İl Sağlık Müdürlüğü ile iletişime geçilerek helikopter ambulans talep edildi. Kısa sürede Bahçesaray’a giden helikopter ambulans hastayı alarak Van’a nakli sağlandı.

Ambulans helikopter solunum sıkıntısı çeken 4 aylık bebek için uçtu

Ambulans helikopter hamile kadını Van’a bıraktıktan sonra Bahçesaray ilçesinden ikinci bir hasta ihbarı geldi. Bahçesaray Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ve solunum sıkıntısı olan 4 aylık bebek hastanın ileri tetkik ve tedavisi için SBÜ Van Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevki kararlaştırıldı. Kısa sürede Bahçesaray’a giden helikopter ambulans hastayı alarak Van’a naklini sağladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ormanlık alanda korkunç cinayet, dili ve kulakları kesildiÖnceki Haber

Ormanlık alanda korkunç cinayet, dili ve...

Başkan İleri, Bakan Yumaklıya Yenişehirin isteklerini anlattıSonraki Haber

Başkan İleri, Bakan Yumaklıya Yenişehiri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar