10 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Alucrada geleneksel iftar programı sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alucrada geleneksel iftar programı sürüyor
Abone ol
Alucra Ilçesinde Geleneksel Hale Gelen Iftar Programı, Ramazan Ayında Da Dayanışma Ve Paylaşma Ruhunu Yaşatmaya Devam Ediyor.

Alucra ilçesinde geleneksel hale gelen iftar programı, Ramazan ayında da dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatmaya devam ediyor. İlçe merkezindeki Şehit Emre Doruk Kültür Merkezi ve Konuk Evi’nde kurulan iftar sofralarında her gün yüzlerce vatandaş bir araya geliyor.

Hayırsever iş insanlarının katkılarıyla düzenlenen organizasyonda Ramazan ayı boyunca günlük yaklaşık 350-400 kişiye iftar yemeği ikram ediliyor. İftar programının, ilçe halkının yanı sıra misafirler, yolcular ve ihtiyaç sahiplerine de açık olduğu belirtildi. Yemek yapma imkânı bulunmayan yaşlı vatandaşlara da buradan yemek temin edildiği ifade edildi.

Şehit Emre Doruk İlim Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Resul Zorba, hazırlıkların tamamlandığını belirterek, gelenekselleşen iftar programını bu yıl da sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Zorba, organizasyona katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

İftar programına katılan vatandaşlar da emeği geçenlere teşekkür ederek, Ramazan ayının manevi atmosferinin ilçede güçlü şekilde hissedildiğini dile getirdi. Programın Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankarada seyir halindeki hafriyat kamyonu yandı Önceki Haber

Ankarada seyir halindeki hafriyat kamyon...

Antalyada yaşlı çiftin evi alevlere teslim oldu Sonraki Haber

Antalyada yaşlı çiftin evi alevlere tesl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar