160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Altınorduda 29 mahalle beton yol konforu ile buluşturuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınorduda 29 mahalle beton yol konforu ile buluşturuldu
Abone ol
ORDU’NUN ALTINORDU BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR DAHİLİNDE ŞUANA KADAR 29 MAHALLENİN BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar dahilinde şuana kadar 29 mahallenin beton yol çalışmaları tamamlandı.


İlçe merkezinde sokaklarda altyapıyı yenileyen Altınordu Belediyesi yollarda sıcak asfalt ve kaldırımlarda ise baskı beton çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmalar dahilinde kırsal mahalleleri de beton yol hizmeti ile buluşturan belediye ekiplerince şimdiye kadar 29 mahallenin beton yol çalışmaları tamamlanarak, hizmete sunuldu.


Beton yol programının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Devam eden mevcut 50 kilometre beton çalışmamızı hızlı bir şekilde tamamlayıp ikinci etap beton yol ve sathi kaplama asfalt programımız ile ulaşım alanında çok önemli bir mesafe almış olacağız. Amacımız, ilçemizin her yerinde her hemşehrimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi. Bunun için de mevcut olan imkanlarımızı en iyi şekilde ve kalıcı çözümlerle değerlendiriyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da 9 yaşındaki kızını öldüren kadın intihara kalkıştıÖnceki Haber

Hatay’da 9 yaşındaki kızını öldüren kadı...

Aydının ilk şehit annesi hayatını kaybettiSonraki Haber

Aydının ilk şehit annesi hayatını kaybet...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar