160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Altınordu Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşları unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınordu Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşları unutmadı
Abone ol
Ordu’nun Altınordu Belediyesi, Depremden Etkilenen Adıyaman Ve Gölbaşı Ilçesindeki Depremzede Vatandaşlar Yardım Malzemelerini Ulaştırdı.

Ordu’nun Altınordu Belediyesi, depremden etkilenen Adıyaman ve Gölbaşı ilçesindeki depremzede vatandaşlar yardım malzemelerini ulaştırdı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve etkisi 11 ile yayılan, binlerce binanın yıkıldığı, 50 binin üzerinde vatandaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat depreminin ardından Adıyaman ve Gölbaşı ilçesine eşi Ayfer Tören ile birlikte giden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, burada yürütülen çalışmaları sahada yönetti. Başkan Tören, büyük depremin 6. ayında da depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Depremin ardından bölgede enkaz kaldırma, sıcak yemek dağıtımı, insani yardımların ulaştırılması, temiz içme suyu temini, şehir temizliği, mobil sağlık hizmetleri, hasar gören alt yapıların onarılması ve konteyner kentlerin kurulumu gibi görevlerde yer alan Altınordu Arama Kurtarma Ekibi, depremlerin 6. ayını doldurduğu 6 Ağustos’ta Adıyaman ve Gölbaşı ilçesindeki vatandaşlar ile çocuklara çeşitli yardım malzemelerinin yanı sıra oyuncakları ulaştırdı.

Malzemeleri teslim alan vatandaşlar, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobille minibüs çarpıştı: 5 yaralıÖnceki Haber

Otomobille minibüs çarpıştı: 5 yaralı

Somuncu Babanın 630 yıllık mirası yaşatılmaya devam ediyorSonraki Haber

Somuncu Babanın 630 yıllık mirası yaşatı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar