160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Altınordu, 9 maç sonra kazanmak istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınordu, 9 maç sonra kazanmak istiyor
Abone ol
ALTINORDU, SPOR TOTO 1. LİG’DE 9 MAÇLIK ARADAN SONRA GALİBİYETLE TANIŞMAK İSTİYOR. İZMİR TEMSİLCİSİ YARIN SAHASINDA GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ KONUK EDECEK.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de 9 maçlık aradan sonra galibiyetle tanışmak istiyor. İzmir temsilcisi yarın sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek.


Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yarın Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Zorlu müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Kırmızı-lacivertli ekip, 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle ligde 18. sırada yer alırken; ligde çıktığı son 9 karşılaşmada da galibiyet yüzü görmedi. İzmir temsilcisinde durum böyle olunca düşme hattına adeta demir atmış oldu. Rakip Gençlerbirliği ise topladığı 7 puanla son sırada yer alıyor. Kazanan takım düşme hattından çıkmak için pozitif bir hava yakalama şansına erişecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZBEÜde D vitamini ile ilgili laboratuvar çalışması literatüre yeni bilgiler katacakÖnceki Haber

ZBEÜde D vitamini ile ilgili laboratuvar...

Türkiyenin bir yıllık kaza bilançosu: 2 bin 282 can kaybıSonraki Haber

Türkiyenin bir yıllık kaza bilançosu: 2...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar