15 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Altay, 18 puan silme ve küme düşme cezası alabilir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altay, 18 puan silme ve küme düşme cezası alabilir
Abone ol
Altay, 8 Ocak’a Kadar Eski 4 Yabancı Oyuncusuyla Anlaşma Sağlayamazsa, Fıfa’dan Toplam 18 Puan Silme Ve Küme Düşürülme Cezası Alacak.

Altay, 8 Ocak’a kadar eski 4 yabancı oyuncusuyla anlaşma sağlayamazsa FIFA’dan toplam 18 puan silme ve küme düşürülme cezası alacak.

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Altay, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. İzmir ekibi, borçları nedeniyle ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir. Eski futbolcuları Leandro Kappel, Serge Aka, Adam Stachowiak ve William De Amorim, kulüpten alacakları için daha önce FIFA’ya şikayette bulunmuştu. Alacakları ödenmeyen bu 4 futbolcu nedeniyle FIFA sürece müdahale etti ve son tarihi 8 Ocak 2026 olarak belirledi.

Altay, 1 Ocak’a kadar Kappel ve Serge Aka ile anlaşma sağlayamazsa, her iki oyuncu için 6’şar puan olmak üzere toplam 12 puanı silinecek. Siyah-beyazlılar, 8 Ocak’a kadar Adam Stachowiak ile uzlaşamazsa 6 puan daha kaybedecek. William De Amorim ile anlaşma sağlanamazsa da kulüp küme düşürülme cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Bu oyuncuların alacakları; Kappel 238 bin Euro, Aka 920 bin Euro, Stachowiak 496 bin Euro ve Amorim 466 bin Euro. Öte yandan bunlara faiz borçları da ekleneceği ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisada yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu Önceki Haber

Manisada yüksek kesimlerde kar yağışı et...

Medya Buluşmalarında 2025 gündemi masaya yatırıldı Sonraki Haber

Medya Buluşmalarında 2025 gündemi masaya...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar