160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Alt geçidi su bastı, polis kontrollü geçişleri sağladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alt geçidi su bastı, polis kontrollü geçişleri sağladı
Abone ol
Kocaeli’nin Başiskele Ilçesinde Etkili Olan Sağanak Sebebiyle D-130 Kullar Köprüsü Alt Geçidini Su Bastı. Trafik Polislerince Kontrollü Olarak Araç Geçişlerini Sağladı.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde etkili olan sağanak sebebiyle D-130 Kullar Köprüsü alt geçidini su bastı. Trafik polisleri kontrollü olarak araç geçişlerini sağladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Kocaeli’de sağanak etkili oldu. Aniden bastıran ve kısa süren sağanak, Ovacık Mahallesi D-130 Kullar Köprüsü Alt Geçidinde su baskınına sebep oldu. Alt geçit adeta göle dönerken sürücüler zor anlar yaşadı. Alt geçidi kaplayan su sebebiyle bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, araç geçişlerini kontrollü olarak sağladı. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU) ekipleri tarafından biriken suyun tahliye çalışmaları devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Drift heyecanı kaza getirdi...Ölümden dönen genç kamerada Önceki Haber

Drift heyecanı kaza getirdi...Ölümden dö...

Başkan Çiftçi, İhmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri tahrip eder Sonraki Haber

Başkan Çiftçi, İhmal ettiğiniz nesil, im...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar