160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Alman polisi bıçaklı saldırgana kurşun yağdırdı: 2 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alman polisi bıçaklı saldırgana kurşun yağdırdı: 2 yaralı
Abone ol
Almanya’da Bir Polisi Bıçakla Yüzünden Yaralayan Saldırgan, Polisler Tarafından Kurşun Yağmuruna Tutuldu. Polisin Açtığı Ateş Sırasında Saldırgan Ve Yoldan Geçen Bir Kişi Yaralandı.

Almanya’da bir polisi bıçakla yüzünden yaralayan saldırgan, polisler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Polisin açtığı ateş sırasında saldırgan ve yoldan geçen bir kişi yaralandı.

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yer alan Gummersbach kentinde bir süpermarket soygunu ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, olay yerinde bıçaklı bir şahsın saldırısına uğradı. Polislerden birini yüzünden yaralayan saldırgan, polisler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Polisler tarafından en az 7 el ateş edilerek etkisiz hale getirilen 30 yaşındaki saldırgan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polisin saldırgana ateş açtığı sırada çevredeki bir kişinin daha yaralandığı belirtildi. Olay anı ise bir kafeteryadan canlı olarak sosyal medyadan yayınlandı.

Son yıllarda, Almanya’da polis tarafından yaralanan ve öldürülen kişilerin sayılarında artış olduğu belirtilirken, polis şiddeti ülkede yeniden gündeme geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 23 kaçak göçmen kurtarıldı Önceki Haber

Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 23...

A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Galler maçı hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber

A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Galler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar